Skip to content

Home_sq

WtLibrary NUK ZËVENDËSON programin zyrëtar Watchtower Library, lejon vetëm instalimin dhe përdorimin në sistemin Apple Macintosh. Në fakt për të plotësuar instalimin është I DOMOSOSHËM disku yt origjinal (ose një kopje personale e backup-it).

Nëse nuk keni një lexuse CD (p.sh Macbook Air)?

Nga një kompjuter tjetër kopjo përmbajten e diskut në një USB ose diçka të ngjajshme.

Ky program NUK FUNKSIONON me pajisje si iPhone ose iPad.

Siti zyrëtar i Dëshmitarëve të Jehovait është www.jw.org.

Për të vazhduar me instalimin shiko videon vijuese.

F.A.Q.

Nuk kam diskun CD Watchtower Library…
Mund ta gjesh në Sallën e Mbretërisë.

Nuk kam lexuesin për CD…
Nga një kompjuter tjetër me lexues për CD, kopjo përmbajten e diskut në një USB ose diçka të ngjajshme pastaj mund të vazhdosh me instalimin.

A mund të instaloj një version tjetër të Watchtower Library?
Po, pa asnjë problem

A mund të instaloj WtLibrary në iPhone ose iPad?
Jo, dhe nuk është në projekt.

A mund ta përdor programin nga një çelës USB?
Po, por nga përditësimi Os X 10.8, për të përdorur programe të shkarkuar jo nga Apple Store duhet lejuar përdorimi nga “Preferencat e Sistemit” (Shiko videon).

Duke përdorur WtLibrary, a dhunohen të drejtat e copyright të Watchtower Bible and Tract Society (Shoqata Kulla e Rojës)?
Jo. Përdorimi i këtij programi nuk dhunon materialin e mbrojtur nga të drejtat e autorit ose liçensa të Watchtower Bible and Tract Society. Programi rrespekton të gjitha të drejtat e autorit të Watchtower Bible and Tract Society. Në fakt për përdorimin e programit duhet të kesh diskun origjinal ose një backup personal të tij.

Për të përdorur WtLibrary a duhet të kesh liçensa programesh të veçanta?
Jo. I gjithë projekti bazohet në programet Open source Wine e Wineskin.

Watchtower Bible and Tract Society e lejon përdorimin e këtij programi?
Watchtower Bible and Tract Society nuk e mbështet zyrtarisht këtë program, por siç kuptohet nga dokumenti “Lexo.txt” në brendësi të diskut CD Watchtower Library, nuk e ndalon përdorimin.
Pyetje: A mund të përdoret Watchtower Library në një kompjuter Apple Macintosh?
Përgjigje: Nuk ekziston një version qëllimisht i projektuar për Apple Macintosh (Mac).
Disa Produkte për kompjuter Apple Macintosh (të ashtuquajtur emulator) lejojnë instalimin e programeve Windows. Këta emulator nuk janë testuar me Watchtower Library, por me disa nga këta Watchtower Library mund të funksionojë.

Contacts

WtLibrary është një projekt falas dhe kështu do të jetë gjithmon. Disponibiliteti im është i kufizuar prandaj nuk mund të japë ndihmë gjithkujt personalisht.

Para se të më kërkoni ndihmë lexoni ju lutem me kujdes pjesën F.A.Q.

info@wtlibrary.net

Projekti është bërë ndërkombëtar. Disa kanë shprehur dëshirën të mbështetin projektin me një dhuratë. Mund ta bësh duke shtypur butonin këtu poshtë.